Tapahtumat

Hei silmälääkärit syksyn 2019 koulutuspäivät ovat pian täällä!

Syksyn 2019 koulutuspäivät järjestetään tänä vuonna Turussa (pe-la) 15-16.11.2019. Tapahtumapaikkana toimiii Turun Logomo, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku


Ilmottaudu mukaan alla olevasta linkistä:

Specsavers Clinical Conference

Konferenssi järjestetään Vantaalla 11. lokakuuta 2019

Tämän vuoden Clinical Conferencen pääteema on paremman näönhuollon tuominen yhä useampien saataville. Kunnianhimoinen tavoite, jonka voimme saavuttaa vain tekemällä tiivistä yhteistyötä kaikkien näönhuollon ammattilaisten kesken. Jatkamalla uuden oppimista, kehittämällä osaamista ja jakamalla tietoa voimme ehkäistä vältettävissä olevia näönmenetyksiä ja saada aikaan todellisen muutoksen silmäterveyden alalla - yhdessä.

Scandic Helsinki Aviacongress
Robert Huberin tie 4
01510 Vantaa

Ilmoittautumisen löydät alla olevasta linkistä:

https://www.clinicalconference.eu/fi/specsavers-clinical-conference-finland/

SILMO Paris 2019 esittelee alan kuumimmat trendit

Silmo Paris optisen-alan messut 27.-30. syyskuuta 2019

Kolmen viikon päästä starttaa 4 päivän rieha kaikille optisen-alan ammattilaisille. Silmo Paris 2019 järjestetään Paris Nord Villepintessä syyskuun viimeisellä viikolla. Silmossa pääset tutustumaan kuumiin trendeihin sekä kattavaan optisen-alan valmistajien tarjontaan.

Silmosta löydät myös meidän yhteistyökumppanien osastot, kuten Centrostyle, Airport ja tietysti myös Topcon Medical Europe.

37. ECSRS konferenssi

ECSRS konferenssi Pariisissa 14.-18. syyskuuta 2019

ECSRS konferenssi järjestetään jo 37. kerran Pavilion 7, Porte de Versaillesissa. Tapahtuma on suunnattu erityisesti silmälääkäreille. Tulevan konferenssin tapahtumasivuille pääset alta:

Nähdään Pariisissa!

Mido 2019 tulee isompana kuin koskaan

Kansainvälisen optisenalanmessut Milanossa 23.-25. helmikuuta 2019

Se on taas se aika vuodessa, kun katseet suuntautuvat Italian Milanoon ja yhteen maailman suurimpiin optisenalanmessuille. Tutustu tarkemmin Mido2019 tapahtumaan ja järjestelyihin tapahtuman verkkosivuilta

Linkki Mido2019 verkkosivuille alta


Tervetuloa osastollemme sekä Workshoppiimme Optometriapäivillä

Olemme myös mukana Näe2019 Optometriapäivillä 11.-12. tammikuuta 2019 Helsingissä messukeskus Siivessä.

Osastoltamme löydät kattavan valikoiman Centrostylen pajatarvikkeitä, näöntutkimustuotteita sekä kehyksiä ja aurinkolaseja. Lisäksi julkaisemme uuden AIRPORT kotelomallistoomme. Osastoltamme löydät myös Progear urheilulaseja ja tietysti Topcon tuotteitamme.

Osastomme ehdoton helmi on Topcon Maestroon ja NW400 suunniteltu Suomessa kehitetty etälausunto ja konsultaatiosovellus, joka mahdollistaa silmälääkärinpalvelut etänä. Sovelluksen avulla saat lääkärilausunnon silmänpohja- ja OCT tutkimuksiin ilman, että silmälääkäri olisi liikkeessänne. Aiheesta järjestämme myös workshopin.

Ilmoittaudu mukaan osastollamme järjestettävään silmän kuvantamisen ja etäkonsultaatio workshopiin

Tervetuloa!

Lisää tapahtumia löydät Näe Ry verkkosivuilta.