« Takaisin

Airport Paris S0136Airport Paris malliston aurinkolasit ovat kevyitä ja elegantteja, jotka sisältävät polarisoivat linssit. Aurinkolasit tarjoavat uuden ja nykyaikaisen heiton klassiselle 1950-luvun mallille. Paksu kehys ja sen kissamaisuus tekevät silmiinpistävän vaikutelman muodikkailla muodoillaan sekä laadukkailla Made in Italy -metalliketjuilla. Metalliketjut saavat kaulakoruksi, johon voi ripustaa kehykset roikkumaan tai kiinnittää kehysnauhoiksi.

SisältääAirport -malliston kotelon ja puhdistusliinan

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Valkoinen Tilattavissa
Punainen Tilattavissa
Musta Tilattavissa
6 kpl lajitelma ( Paris + New York) Tilattavissa

Lisätiedot

Valmistaja : Airport by Centrostyle, Italia
Malli: Kissamainen aurinkolasit
Koko: 51-18 142 mm
Tuotenumero (ref): S0136 Paris

Suosittelemme myös

Airport World pattern kotelot

World_pattern.JPG&width=280&height=500
Airport "World pattern" kotelolajitelman innoittajana on ollut maailman eri kulttuurit, joita me kohdataan matkoillamme eri maailman kolkissa. Näihin alumiinikoteloihin, jotka on luotu yhteistyössä NABA:n kanssa, on yhteensopivat mikrokuituiset puhdistusliinat. 
Alumiininen kotelo on 30% kevyempi entä..

Active memory 43/45

F0137.JPG&width=280&height=500
Centrostylen Active memory on uusi innovatiivinen kehysmallisto, joka on suunniteltu kestämään. Kehyksen aisat pitävät sisällään kaksi metalliydintä: Edessä muistimateriaalista valmistettu ydin parantaa kehyksen kestävyyttä ja käyttömukavuutta sekä vähentää saranaan kohdistuvaa painetta. Toinen metalliydin..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »