« Takaisin

Airport Lisbon Cat-Eye + Retangle lukulasitLisbon lukulasilajitelma on saanut inspiraationsa Portugalin pääkaupungista, josta se on myös saanut nimensä. Lisbon -lukulaseissa heijastuu kaupungin lämpimien valojen hohto sekä leikkisät väritehosteet. Lukulasit ovat valmistettu kestävästä grilamid muovista, lisäksi lukulaseissa on näyttävät metalliset sävyt ja sinisen valosuodatinlinssit, jotka tarjoavat huomattavaa helpotusta silmille,  käyttäessä älylaitteita. Käyttömukavuuden kruunaa suositut wrap around aisat, jotka kaartuvat mukavasti pään taakse ja halutessasi voit leputtaa niitä helposti kaulalla. Lisbon lukulasit ovat saatavilla kolmessa eri muodossa: Pyöreä, kissamainen tai kulmikas.

Sisältää 32 kpl ( +1.0, +1.5, +2.0 ja +2.5 kahdella eri muodolla: kissamainen ja kulmikas. Molemmista malleista on neljä värivaihtoehtoa). Lukulasit sisältävät kuviollisen mikrokuitupussukan sekä näyttävän Airport esittelytelineen.

Airport lukulasit ovat ehdottomasti sinulle, kuka haluaa erottautua perinteisistä lukulasivalikoimista ja tarjota jotain paljon parempaa.

Lisätiedot

Valmistaja : Airport by Centrostyle, Italia
Koko: 53-16 155 mm & 54-16 155 mm
Väri: Metalliset värit
Määrä: 32 kpl

Suosittelemme myös

Brunotti Matosinhos 3

Matosinhos_3.jpg&width=280&height=500
Vesi- ja talviurheilusta tunnetun Brunotin kaarevat aurinkolasit ovat valmistettu erittäin kevyestä TR90 muovimateriaalista. Aurinkolasit ovat väriltään kiiltävän demi, ruskealla puolipeili linssillä. Aurinkolaseissa on suorat taaksekaartuvat aisat.

FC3
Base 8

Poistotuotteilla ei ole vaihto- eikä..

Varastossa: 3 kpl

Airport muoviketjut

10030_1.jpg&width=280&height=500
Airportin näyttävä muoviketjulajitelma kutoo tekstuurit ja värit upeasti yhteen taiteelliseksi kokonaisuudeksi. Ketjuista on saatavilla kuusi raikasta värivaihtoehtoa. Ketjujen suunittelun pääfokus on ollut tyyli ja se näissä ketjuissa myös näkyy. Ketjuista on mahdollista tehdä myös hauska kaula- tai..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »