« Takaisin

Airport San Francisco lukulasitSan Franciscon lukulasilajitelma on valmistettu täysin metallista, ja malliston inspiraation lähde on kuuluisa Golden Gate silta ja erityisesti sen jylhät linjat ja muodot. Lukulasien paksut reunat, tupla nenäsilta, tarkat yksityiskohdat ja upeat väriyhdistelmät tekevät näistä lukulaseista erittäin näyttävän kokonaisuuden. Lisäksi lukulaseissa on muoviset aisanpäät sekä sinisen valosuodatinlinssit, jotka tarjoavat huomattavaa helpotusta silmille, käyttäessä älylaitteita.

San Francisco lukulasit ovat ehdottomasti sinulle, joka haluaa tarjota laadukkaita ja persoonallisia metallisia lukulaseja varustettuna sininenvalosuodatin linsseillä. 

Sisältää 16 kpl ( +1.0, +1.5, +2.0 ja +2.5 voimakkuudet neljäsä eri mallista). Lukulasit sisältävät pehmeän kuviollisen mikrokuitupussukan sekä näyttävän Airport esittelytelineen.

Lisätiedot

Valmistaja : Airport by Centrostyle, Italia
Koko: 52
Väri: Metallivärit
Määrä: 16 kpl

Suosittelemme myös

Mystyle Naisten A-lasit

U15039.jpg&width=280&height=500
Näyttävät naisten isot muoviset aurinkolasit kiiltävällä ruskealla värillä. Aurinkolaseissa on usealla yksityiskohdilla varustetut leveät muoviaisat. Lisäksi aurinkolaseissa on laadukkaat CR39 polarisoivat ruskeat linssit liukuvärillä.

Polarisoivat linssit.
100% UVA- ja UVB suoja 
FC3

Poistotuotteilla..

Varastossa: 1 kpl

pyöreäkantainen sarana

00161_FRONT.jpg&width=280&height=500
Kehyksen etuosaan kiinnitettävä pyöreäkantainen sarana. Saatavana on kolme eri lehden paksuutta: 1,0mm, 1,2 mm ja 1,5 mm.
Pakkaus sisältää 20 kpl
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »