Uutiset

Täällä ilmoitamme ajankohtaisista asioista ja uutisista.

Helmikuun uutiskirje: Lissamine Green ja huurteenestoaineet tarjoaa Velikuusamo Oy

Helmikuun teemana ovat optometriapäivilläkin kehuja kerännyt Lissamine Green testiliuskat, jotka ovat nyt saatavilla varastostamme. Meiltä löydät myös Fluoreseiinit sekä Schirmer testit.

Jälleen on se aika vuodesta, kun silmälasin omistajat, moottorikelkkailijat, laskettelijat, hiihtäjät jne. taistelevat huurtumisen kanssa. Apua huurtumiseen tarjoaa Centrostylen No Fog huurteenestoaineet, jotka ovat saatavilla helppokäyttöisenä spray suihkepullona sekä tehokkaana geelinä. Molemmat huurteenestoaineet ovat hygienisoivia, alkoholittomia ja sopivat kaikentyyppisille linsseille, myös erikoispinnoitteisille.

Ilmottaudu meidän Optometriapäivillä järjestettävään workshoppiin

Olemme myös mukana Näe2019 Optometriapäivillä 11.-12. tammikuuta 2019 Helsingissä messukeskus Siivessä. Ilmoittaudu mukaan osastollamme järjestettävään silmän kuvantamisen ja etäkonsultaatio workshopiin. Workshop järjestetään lauantaina 12.1.2019 klo 13 -14. Tervetuloa mukaan!

Löydät ilmoituslomakkeen löydät alla olevasta linkistä:


Uusi Hood Glaucoma raportti Topconin DRI OCT Tritonille

Uusi glaucoma-raportti on kehitetty yhteistyössä professori Donald C. Hoodin kanssa. Raportti auttaa ymmärtämään verkkokalvon vaurion ja visuaalisen kentän häviämisen välistä suhdetta.

Lisätietoa löydät Hood Glaucoma raportista PDF-esitteestä, jonka löydät alla olevasta painikkeesta.

Marraskuun uutiskirje: Kaikki pajatarvikkeet nyt -20% vuoden loppuun saakka.

Marraskuun teemana ovat pajatarvikkeemme mm. nenätyynyt, ruuvit, pihdit, pinsetit, liimat ja siimat jne. Tarjoamme Teille kaikista pajatarvikkeista -20% alennuksen vuoden loppuun saakka.

Olemme myös mukana Kuopiossa järjestettävissä SSLY syyskoulutuspäivillä 9.-10.11.2018. Tulethan käymään osastollamme moikkaamassa. Osastollamme on myös Topconin edustaja Hollannin päämajasta.

Video: Dr. Netan Choudhry - Evolution of OCT Imaging Swept Source OCT

Videossa Tri. Netad Choudhry, Toronton yliopistosta, kertoo kattavasti DRI OCT Triton, Swept Source OCT hyödyistä sekä kliinisen käytön soveltamisesta.

Alta löydät myös Topcon DRI OCT Triton sarjan sähköisen esitteen. Käyhän kurkkaamassa.

Topcon DRI OCT Triton sarjan sähköinen esite

Ensi kuukauden mainosesitteen teemana on Topconin valmistamat OCT laitteet. Teeman mukaisesti, pääset nyt tutustumaan Topconin OCT -laitteiden lippulaivaan englanninkielisen sähköisen esitteen kautta.

Kuvan alta löytyvästä painikkeesta pääset Topconin kattavaan Topcon DRI OCT Triton tuotesarja sähköiseen esitteeseen.

Tiesitkö, että OCT Triton on maailman ensimmäinen, jossa yhdistyvät etu- ja takaosa Swept Source OCT.

Uudistimme Progear suojalasien tilausmenetelmän

Tilaa persoonalliset Progear -suojalasit urheiluun ja vapaa-aikaan nyt helposti ja edullisesti.

Olemme kevään aikana uudistaneet Progear -tilausmenetelmän. Sen ansiosta voimme toimittaa Sinulle yksilölliset Progear -suojalasit nopeasti ja edullisesti omilla voimakkuuksilla.

Tilaus käy helposti tilauslomakkeen lähettämisellä meille! Täytät vain asiakkaan tiedot

Progear -mallistosta asiakas valitsee:

  1. mallin
  2. värin
  3. koon
  4. pääpannan
  5. linssit

Tilaat vain kuuden kehyksen esittelymalliston!

Tilauslomakkeeseen lisäät:

  1. voimakkuudet
  2. pd
  3. rajan korkeudet

Artikkeli: Ocusweep -mittauslaite ja toiminnallisen näkökyvyn tärkeys esillä Ajonäköpäivillä

Artikkeli Ocusweep -mittauslaitteesta ja toiminnallisen näkökyvyn tärkeydestä.

Alla olevasta linkistä Näkemisen ja silmäterveyden toimialan -sivuston luomaan artikkeliin.

https://www.naery.fi/digilehti/ajonakopaiva-keraa-...

Ocusweep saatavilla myös verkkokaupastamme. Lisätietoa Ocusweepin toiminnoista ja käytöstä voi tiedustella Arilta ja Veliltä

.

Keväällä tapahtuu! Seuraa uutuuksia ja liity postituslistallemme

Nyt kuulolla! Kevään aikana Velikuusamo Oyn verkkokauppaan lisätään tukku uutuustuotteita sekä tarjouksia.

Uutuustuotteet ja merkittävimmät lisäykset löydät parhaiten seuraten Uutuudet -kategoriaa. Lisäksi ilmoitamme uutuuksista ja ajankohtaisista päivityksistä kuten tapahtumista, tarjouksista ja verkkokaupan päivityksistä postituslistan kautta.

Älä jää siis paitsioon! Varmista että olet ilmoittautunut postituslistallemme ja näin ollen, pysyt aina ajan tasalla koskien tärkeimpiä uutisia ja päivityksiä

Uudistimme Velikuusamo Oyn ulkoasun

Vuoden 2018 kunniaksi päivitimme Velikuusamo Oyn sivuston. Tahdomme tarjota asiakkaillemme selkeää ja helppoa asiointia sivustoillamme sekä luoda miellyttävä ensivaikutelma.

Nyt löydät etusivuilta helposti mm. ajankohtaisimmat uutiset ja tapahtumat, uutuustuotteet, yhteystiedot sekä linkin verkkokauppa-asiointiin. Verkkokauppa toimii samalla kaavalla kuten aiemmin, eli voit kirjautua yhä nykyisillä tunnuksillasi verkkokauppaamme.

Kuulemme mielellämme mielipiteesi uudesta sivustostamme sekä yleisen asiointikokemuksesi. Tämä auttaa meitä kehittään toimintaamme ja parantamaan nykyistä asiakastyytyväisyyttä.